top of page
Hollistisch therapeut - Zichtbaar zijn

Blijven ontwikkelen; zichtbaar!    

Bescheidenheid siert maar ook durven gaan staan voor wie je bent en wat je kan; zichtbaar zijn!

Dit is wat ik meekreeg van Robert Bridgeman in de evaluatie van blok 4 van mijn opleiding tot Transformatie Coach, aan het einde van de week op Terra Nova. Het was wederom een geweldige week met veel nieuwe stof en inzichten, waar we gelijk mee aan de slag gingen. Hierbij kom je jezelf op alle fronten tegen, en dat is een goed ding! Daag jezelf uit, want dan is er mogelijkheid om te groeien. Zichtbaar zijn is een duidelijk thema voor mij waar ik al hard aan gewerkt heb, maar dat toch weer naar boven kwam. Niet achterover leunen dus, maar vol goede zin ertegenaan en laten zien wat ik in huis heb en met dit in gedachten reed ik weer richting huis.

Thuis aangekomen viel het me onverwacht zwaar om met alles aan de slag te gaan, vandaar dat deze blog toch even op zich heeft laten wachten. Er is zoveel gebeurd en verschoven in mijn energiesysteem dat ik dat in alle rust heb moeten laten bezinken. Dit laatste was op zich al heel opmerkelijk voor mij, maar super belangrijk. In mijn leven ben ik altijd doorgedenderd en aan mijzelf voorbij gegaan. Mezelf bij elkaar geraapt ook als dat bijna niet ging en altijd zo dat niemand daar iets van kon merken, omdat ik de sterkste moest zijn en niemand zich zorgen hoefde te maken om mij. Deze tijd is voorbij, ik neem mezelf serieus! 

Ik tijdens mijn week op Terra Nova.

De opleiding tot Transformatie Coach heeft mij heel veel gebracht. Behalve de grote transformatie die ik doormaak op persoonlijk vlak heb ik ontzettend veel geleerd, waar ik nu al mee aan de slag ben. Geleerd is eigenlijk niet het juiste woord; herinneren wat we eigenlijk al weten, downloaden vanuit de “Akashic Records” is wat we doen. Als Transformatie Coach in opleiding doen we dit onder leiding van Robert en zijn team. Alle kennis is er al, alleen waren we de verbinding kwijt met ons hogere zelf. Het hoger zelf is onze ziel waarvan maar een klein deel in dit lichaam is geïncarneerd, maar die graag de verbinding met ons wil houden. Als we de juiste frequentie weer vinden door het opruimen van blokkades dan vinden we alle antwoorden in ons zelf. Dan hoeven we niet meer op zoek naar wie we eigenlijk zijn en wordt ons pad vanzelf zichtbaar. Ik vraag me al niet meer af wie ik ben, en of ik er wel mag zijn en wat ik hier kom doen. Dit is mij heel duidelijk geworden. Het verspreiden van kennis over spiritualiteit, je stimuleren tot groei en als je dan wilt ontwikkelen en van blokkades af wil, dan ben ik er voor je.

Als jouw Transformatie Coach voel ik me bevoorrecht met jou mee te mogen op reis naar je authentieke zelf. Samen trotseren we alle obstakels die jou afhouden van je werkelijke bestemming. Deze reis brengt je langs alle momenten waar een belemmering, een conditionering of een trauma is ontstaan. Of het nu zijn oorsprong vind in dit leven, een vorig leven of een ander moment in tijd en ruimte in het evolutieproces van je ziel. In een transformatiesessie ga ik met jouw hulpvraag aan de slag en werk ik niet alleen mentaal, maar op alle lagen door middel van verschillende coaching technieken en via regressie en reïncarnatie therapie. 

Heeft deze blog jouw interesse gewekt? Neem dan een kijkje op mijn website en neem gerust contact op als je wat meer informatie wilt hebben.

bottom of page