top of page

Mijn reis naar Terra Nova

20 januari 2022

Over Transformatie gesproken…, wat een reis was het afgelopen week. In mijn vorige blog deelde ik dat ik momenteel een opleiding tot Transformatie Coach volg. Voor deze opleiding ben ik naar “Terra Nova” geweest in Frankrijk. Een mooie krachtplek, waar onder leiding van Robert Bridgeman en zijn team een zachte veilige bedding is gecreëerd om al je processen in werking te zetten en te doorleven.


En processen zijn in gang gezet, dat is zeker! Bij mij en mijn medeleerlingen, met wie ik een enorme verbondenheid voelde en nog steeds. Het gevoel dat je familie bent en jezelf kunt zijn. Is dit het gevoel wat je ervaart als je zielsverwanten ontmoet? Een familie van lichtwerkers, allemaal mensen die bezig zijn met hun levensmissie, wat voor een ieder inhoud dat ze hun kennis en licht willen verspreiden onder hun medemens, zodat die zich ook kunnen gaan ontwikkelen naar hun hoogste goed. Los van trauma’s en conditioneringen.


We hadden een strak en druk programma. Iedere dag om half acht begon je met een uur yoga of ademwerk en aansluitend een half uur mediteren. Daarna werd er pas aan ontbijt gedacht. Om tien uur begon dan het dagprogramma, dus als je nog ingeroosterd was voor karma yoga (corvee 😉) moest je nog opschieten ook. Niet verkeerd hoor, om zo je dag te starten; niet eerst even een bakkie en een half uur op je telefoon zitten, maar gewoon puur en down to earth bezig zijn. Druk, maar veel minder prikkels. Het dagprogramma werd gefaciliteerd door Robert, zijn vrouw Monique, opleidingscoördinator Faya en onze mentoren Martine en Mieke die zelf ook de opleiding gedaan hebben.


Naast de mooie ceremonies die wij hebben meegemaakt is er geoefend met nieuwe technieken en coachvaardigheden. We hebben geoefend met een spiegeloefening, Emotional Freedom Techniques (EFT), het doorbreken van banden en energetische haken, trance inductie therapie en nog veel meer.


Voor nu is het doel oefenen, oefenen en nog eens oefenen, waarbij ik onderweg al mensen help op het pad naar lichter leven. Als je denkt en voelt dat je door mij geholpen wil worden op jou weg, kijk dan gerust verder op mijn website.

bottom of page