top of page

Blijven ontwikkelen; mijn opleiding tot Transformatie Coach

9 januari 2022

Ik ben Karin Schipper en vanuit mijn praktijk Karesma in Spijkenisse geef ik healing en coaching. Afgelopen november (2021) ben ik gestart met de opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy.


Deze stap heb ik genomen omdat ik het belangrijk vind om aan mijzelf te werken en een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn als therapeut, zodat mijn adviezen niet gekleurd zullen zijn door mijn eigen belemmeringen.


Je bent nooit klaar met opruimen in jezelf. Maar wat we wel kunnen bereiken, is dat iedere blokkade, trauma of belemmerende overtuiging die je transformeert zal zorgen voor een lichter leven. Dit wil ik zelf graag bereiken, maar wens ik ook voor jou als cliënt.


Wat ik leer aan de Bridgeman Academy zijn verschillende coachtechnieken en vaardigheden en het ontwikkelen en inzetten van mediumschap.


Na deze opleiding ben ik instaat om als Transformatief Coach diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Ongeacht de uitingsvorm waarin deze disbalans zich manifesteert en de oorsprong van de blokkade. Dat kan zijn in dit leven of een vorig leven. Pijnstukken kunnen worden getransformeerd op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zodat (karmische)levenslessen worden geleerd. 

bottom of page