top of page

Blog

Mediumschap-karesma.png

Mediumschap: het verbinden van twee werelden

Mediumschap. Het is een onderwerp waar veel personen vragen, maar ook zeker een mening over hebben. In dit blog leg ik je uit wat mediumschap inhoudt en wat een medium voor jou kan betekenen.

Lees meer

De-7-Bestaanslagen-Karesma.png

De 7 bestaanslagen

In mijn praktijk werk ik in de 7 bestaanslagen van jouw essentie. Wat deze 7 bestaanslagen inhouden, en waarom alle lagen belangrijk zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling vertel ik je in dit blog. 

Lees meer

Numerologie: wat is het en hoe kan het mij helpen op mijn pad?

Je bent vast bekend met astrologie en je eigen sterrenbeeld, maar heb je ook weleens van numerologie gehoord? In dit blog vertel ik je wat numerologie inhoudt en wat je met numerologie kunt.

Lees meer

Positieve-affirmaties-karesma.png

Krachtige woorden: De kracht van affirmaties

Affirmaties zijn eenvoudige, maar doeltreffende zinnen die we bewust gebruiken om onze gedachten, overtuigingen en mindset te transformeren. In dit blog leg ik je uit hoe dit werkt en hoe je zelf affirmaties kunt inzetten.

Lees meer

Spirituele ontwikkeling: wat is dat nou?

Veel mensen zijn op zoek naar spirituele ontwikkeling. Maar wat houdt spirituele ontwikkeling precies in? Ik vertel je in dit blog meer over mijn eigen spirituele reis en hoe je die van jou kunt starten. 

Lees meer

Wat is gronden en hoe doe ik dat?

Gronden is het lichamelijk en geestelijk herstellen van het contact met de aarde. Gronden wordt daarom ook vaak aarden genoemd. Lees wat de voordelen van gronden zijn en ontdek 10 tips om te gronden.

Lees meer

Waar deuren zich openen...

17 december 2022

Eindelijk was het dan zo ver in september, het examen! Een heel jaar naar dit moment toegewerkt en wat een reis was het. Maar het resultaat mag er zijn want ik ben geslaagd!

Lees meer

Blijven ontwikkelen; zichtbaar! 

28 juni 2022

Bescheidenheid siert maar ook durven gaan staan voor wie je bent en wat je kan, zichtbaar zijn! Dit is wat ik meekreeg van Robert Bridgeman in de evaluatie van blok 4 aan het einde van de week op Terra Nova. 

Lees meer

De kracht van manifesteren

Manifesteren; je hebt de term vast weleens gehoord. Maar wat is manifesteren precies? En hoe doe je dat eigenlijk? In dit blog vertel ik je waarom manifesteren voor iedereen waardevol kan zijn en hoe jij het ook kunt doen.

Lees meer

Blijven ontwikkelen; stap uit je comfortzone!

28 maart 2022

Wijnflessen, niet alleen om uit te drinken, maar in scherven op de grond om er overheen te lopen. Uit je comfortzone komen en je leven in eigen hand nemen; dit was het thema van één van de lesdagen van mijn opleiding. Dit heeft alles te maken met de hersenen, en die kun je trainen.

Lees meer

De helende werking van essentiële oliën

Etherische oliën worden al eeuwen lang gebruikt vanwege hun fysieke gezondheidsvoordelen, maar weinigen zijn bekend met de omvang van hun genezende eigenschappen. In dit blog licht ik de helende werking van een aantal essentiële oliën toe. ​

Lees meer

Blijven ontwikkelen; mijn reis naar Terra Nova

22 januari 2022

Over Transformatie gesproken…, wat een reis was het afgelopen week. In mijn vorige blog deelde ik dat ik momenteel een opleiding tot Transformatie Coach volg. Voor deze opleiding ben ik naar “Terra Nova” geweest in Frankrijk. 

Lees meer

De 7 chakra's

Chakra’s zijn wielen van wervelende energie in ons lichaam. Deze centra nemen energie op uit het ons omringende krachtveld / aura en zorgen voor de doorstroom van levensenergie.

Lees meer

Blijven ontwikkelen; mijn opleiding tot Transformatie Coach

9 januari 2022

Ik ben Karin Schipper en vanuit mijn praktijk Karesma in Spijkenisse geef ik healing en coaching. Afgelopen november (2021) ben ik gestart met de opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy. 

Lees meer

Wat is een aura?

​De aura is de naam van het menselijk energieveld wat zich om ons heen bevind. Dit energieveld bevat informatie over de actuele stand van zaken ten aanzien van iemands lichaam, bewustzijn, emoties en geestelijke ontwikkeling.

Lees meer

Magnetiseren

Bij Magnetiseren werk je op een liefdevolle wijze met energie, vanuit gevoel en intuïtief. Dit kan d.m.v. het geven van de eigen energie van de genezer en het doorgeven van energie die niet van de magnetiseur zelf is.

Lees meer

Alles over Reiki

De naam Reiki betekent “universele levensenergie”. Een Reiki behandeling wordt door iedereen anders ervaren en is geschikt voor zowel jong als oud. Om met Reiki te kunnen werken zijn er een drietal inwijdingen nodig.

Lees meer

bottom of page