top of page

Behandelingen

Wat kan ik verwachten van een behandeling bij een Holistisch Therapeut?

Een behandeling bij mij houdt in dat je in eerste instantie op je gemak bent. Je draagt kleding waar je je gemakkelijk in voelt en als je jezelf op de behandeltafel installeert, dan mag je gebruikmaken van kussentjes of een dekentje. Het belangrijkste is dat je je lekker kan ontspannen.


Ik houd mijn handen tijdens de behandeling op of boven het lichaam. Van te voren overleggen we hierover, zodat ik weet wat je wel en niet prettig vindt.


In mijn werkwijze maak ik gebruik van Reiki en Magnetiseren. Dit houdt in dat ik werk met energie waardoor het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam en geest wordt aangestuurd.  

Behandelingen

Er zijn diverse behandelmethodes, die elk op een eigen wijze een staat van rust en weldaad kunnen brengen. 

Kijk wat het beste bij je past, of neem gerust contact op voor meer informatie.

Transformatie coaching

Loop je vast in je leven? Of ervaar je onrust in je lichaam en voel je je vermoeid? Als Transformatief Coach help ik je om diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. 

Energetische behandeling

Veel klachten, zowel lichamelijk als psychisch, ontstaan doordat het energielichaam uit balans is; er zijn blokkades ontstaan die de doorstroming van de energie blokkeren. Door middel van een energetische behandeling kunnen blokkades ontdekt en behandeld worden.

Spirituele ontwikkeling

Tijdens de spirituele ontwikkelingscursus "Spirituele ontwikkeling: de weg naar Meesterschap" gaan we aan de slag met het proces van innerlijk ontwaken en dichterbij jezelf komen. Wie ben jij nou echt en wat is jouw missie in het leven?

Waar is een behandeling bij een Holistisch Therapeut goed voor?

Afhankelijk van de oorzaak van de kwaal of ziekte, kunnen de klachten genezen of verminderen.


In het holistische wereldbeeld hebben lichamelijke klachten een geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dit kunnen angsten en verdriet zijn al dan niet ontstaan door onverwerkte gebeurtenissen.


Werken met energie, d.m.v. Reiki en Magnetiseren, bestrijdt niet alleen de symptomen, maar werkt aan de oorzaak en het is daardoor breed inzetbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte. Het wordt door iedereen anders beleefd/gevoeld en het geeft nooit meer te verwerken dan je op dit moment aankan.

Deze alternatieve geneeswijzen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp, maar geven wel ondersteuning bij de behandeling.

Plan een behandeling

Ben jij benieuwd wat Transformatie Coaching of een Energetische behandeling voor jou kan doen? Bij Karesma kun je terecht voor een behandeling in de praktijk in Spijkenisse of in overleg bij jou thuis. Hier kun je een afspraak maken.

bottom of page