top of page

Over mij

Na jaren leren omgaan met mijn gevoeligheid en graag een eigen praktijk willen opstarten om “mensen te helpen” kwam daarin pas echt een doorbraak toen ik 5 jaar geleden naar binnen keerde, en ging helen wat ik daar tegenkwam. 


Ik kwam erachter dat ik eerst moest inzien dat ik mijn gevoeligheid en emoties voor mezelf kon toelaten en voelen en doorzien. Niet altijd sterk hoeven zijn en alle pijn van anderen willen dragen, maar juist mijzelf op de eerste plaats zetten en door mijn trauma’s te helen, los te komen van conditioneringen om weer in verbinding met mijzelf te komen. 


De healing en technieken die ik ben ondergaan heb ik mij eigen gemaakt om ook jou te helpen om in je kracht te gaan staan. Mijn leven wordt steeds lichter en mijn praktijk is tot bloei gekomen.

Wie ben ik?

Het leven is continu in beweging en alles is energie, daarom is het altijd mogelijk om van het donker weer naar het licht te bewegen, dus geef de moed nooit op. “Zonder modder geen lotus” is een spiritueel gezegde en dat is zeker waar. Het is mij ook gelukt om dichter bij mijn authentieke zelf te komen en ik sta weer volledig in mijn kracht.


Mijn naam is Karin Schipper en vanuit mijn praktijk ”Karesma” kan ik jou hier ook bij helpen!​ 

Ik heb in de afgelopen jaren geleerd om op alle lagen en in verschillende dimensies en realiteiten met behulp van verschillende coaching technieken mensen te helpen en te ondersteunen in en bij hun proces. Als Transformatie Coach, Holistisch Therapeut en Reiki Master maak ik onder andere gebruik van onderstaande specialisaties en zet hierbij mijn mediamieke gaven in.

Specialisaties

EFT (Emotioneel Freedom Techniques), banden transformeren, innerlijk kind werk, regressie en reïncarnatie therapie, numerologie, healing zoals reiki, magnetiseren en transhealing.

Samen is fijner dan alleen

Heb je een burn-out en ben je op zoek naar innerlijke rust, loopt het niet lekker in je relatie, heb je te maken met verlies of wil je spiritueel groeien en weten wat je hier op aarde te doen hebt? Je kan met alle vragen bij mij terecht en ik vind nooit iets gek. Ik ga graag met je mee op reis naar lichtere tijden en samen is altijd fijner dan alleen….

Opleidingen

Opleiding tot Holistisch Therapeut & Reiki Master

Ik ben in januari 2019 gestart met de opleiding tot Holistisch Therapeut bij Zoma-Opleidingen in Arnhem, dit voelde als thuiskomen. Ik heb de opleiding afgerond en tevens mijn inwijding tot Reiki Master (3e graad) behaald.


Opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy

In 2022 heb ik de opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy afgerond. Deze stap heb ik genomen omdat ik het belangrijk vind om aan mijzelf te werken en een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn als therapeut, zodat mijn adviezen niet gekleurd zullen zijn door mijn eigen belemmeringen.


Wat ik heb geleerd aan de Bridgeman Academy zijn verschillende coachtechnieken en vaardigheden en het ontwikkelen en inzetten van mediumschap. Ik ben instaat om als Transformatief Coach diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Op mijn blogpagina kun je meer lezen over mijn opgedane ervaringen gedurende de opleiding. 

NIBIG geregistreerd

Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG).

Bewust Voorne-Putten: Hart voor welzijn

​Karesma is aangesloten bij Bewust Voorne-Putten. Bewust Voorne-Putten is een vereniging opgericht voor praktijken op het gebied van wellness, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Het doel van de vereniging is om zoveel mogelijk praktijken en initiatieven op het gebied van persoonlijke groei en bewust leven in de regio een plek te geven om zichzelf en hun activiteiten te presenteren.

Plan een behandeling

Ben jij benieuwd wat Reiki, Magnetiseren of Transformatief Coachen voor jou kan doen? Bij Karesma kun je terecht voor een behandeling in de praktijk in Spijkenisse. Hier kun je een afspraak maken.

bottom of page