top of page

Recensies

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen bij Karesma? Hier vindt je recensies van mijn cliënten.

"Zeer fijne ervaring, Karin weet precies de goede snaar te bereiken wanneer het gaat om een Healing. Zij is in staat om de negatieve energie die ik bij mij draag te verwijderen zodat ik mij na een behandeling heel fijn voel. Ik wordt niet beter door de behandeling, maar Karin helpt mij om alles veel dragelijker te maken."

Gerard

"Karin heeft mij enorm geholpen en handvaten gegeven voor hoe ik met mijn (verdrietige) emoties om kan gaan. Ook helpt zij mij om de kern hiervan bespreekbaar te maken. De open ruimte, de rustgevende muziek, de geuren en Karin die elke keer weer op precies het juiste moment een gevoelige snaar weet te raken, maken het dat ik na elke sessie opgelucht, ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis ga."

Maxime

"Gisteren bij Karin een EFT behandeling gedaan (Emotioneel Freedom Technique). Heel bijzonder en mooi dat je zo direct al verandering ervaart. Meer ruimte en ontspanning in mijn lijf en de energie die voelbaar overal beter stroomt. Ik ben benieuwd wat er verder nog mag gebeuren, want het zal ook nog op langere termijn verandering brengen. Super blij mee!"

Lucienne

"Ik heb hele fijne ervaringen met Karin. Ik liep al heel lang tegen bepaalde problemen aan en die heeft zij voor een groot deel verholpen."

Charissa

"Ik kwam bij Karin terecht na een nare tijd in mijn leven. Ik was mezelf echt even kwijt en had een nare energie in mijn lijf. Karin heeft mij het afgelopen jaar enorm geholpen met fijne Reiki behandelingen en fijne gesprekken. Ze heeft mij geleerd om positief naar mezelf te kijken, en slechte energie van mij af te werken. Echt, de Reiki behandelingen zijn fijn; rustig en energiek. Met een fijn gevoel en goede energie stap ik de deur weer uit. Een echte aanrader dus! Karin, bedankt voor het recht zetten en openen van mijn ogen naar mezelf. Echt een toppertje ben je 😁. Ga zo door!"

Inge

"Karin heeft mij enorm geholpen. Door innerlijke kind oefeningen heb ik meer inzicht verkregen in mijn verleden. Hierdoor heb ik bewust kunnen inzien dat dit heeft bijgedragen tot bepaalde patronen in mij. Ik ben nu in staat om anders te handelen in situaties en merk dat ik lichter door het leven ga. Ook merk ik meer pieken en als er iets gebeurd ben ik niet geheel uit het veld geslagen.
 

Karin is een heel fijn, lief, zorgzaam en betrokken persoon. Ze kan alles goed onder woorden brengen en neemt echt de tijd voor je, waardoor je echt jezelf kan laten zien."

Anoniem

"Ik heb nu meerdere sessies bij Karin mogen hebben en heb samen met haar al veel bereikt. Heel fijn om met haar prettige begeleiding op zoek te gaan naar de zaken die je belemmeren om volledig in je kracht te staan.
 

Doortastend, begripvol, invoelend, coachend, open en ruimtegevend. Ik ben blij dat onze paden elkaar gekruist hebben."

Marjolijn

Plan een behandeling

Ben jij benieuwd wat Reiki, Magnetiseren of Transformatief Coachen voor jou kan doen? Bij Karesma kun je terecht voor een behandeling in de praktijk in Spijkenisse. Hier kun je een afspraak maken.

bottom of page