top of page

Terug naar behandelingen

Cursus "Spirituele ontwikkeling: de weg naar Meesterschap"

Tijdens deze spirituele ontwikkelingscursus gaan we aan de slag met het proces van innerlijk ontwaken en dichterbij jezelf komen. Wie ben jij nou echt en wat is jouw missie hier op aarde. Dit is wat spirituele groei betekent, en om dit te bereiken gaan we niet alleen kennis op doen, maar gaan we ook aan de slag met belemmerende patronen en overtuigingen die je tijdens je leven voor waar hebt aangenomen en naar bent gaan leven. 

Ben je nieuwsgiering naar mediumschap en of dit voor jou is weggelegd? Weet dan dat het ontwikkelen van je mediumschap een logisch gevolg is van werkelijke spirituele groei. Door het opruimen van je blokkades en trauma’s, word het communiceren met je hoger zelf en je gidsen makkelijker. De ruis op de lijn verdwijnt namelijk.

Wat kan ik verwachten van deze cursus?

Graag begeleid ik jou op je pad naar meesterschap. Je leert tijdens dit ontwikkelingstraject, dat voor een deel gebaseerd is op “Het Lichter Leven Programma” van Robert Bridgeman, om los te komen van conditioneringen en overtuigingen die je belemmeren om daar te komen waar de ziel graag heen wil. Ik vergezel jou op je pad, waarbij ik ten alle tijden goed naar jou zal luisteren en op jou afgestemd zal zijn. En tijdens deze reis gaan we onder andere aan de slag met;

  • Hoe werken de hersenen
  • Spiegelen, compassie en doe je iets uit angst of uit liefde
  • Uitleg van de chakra’s en de heldere zintuigen
  • Goed aarden en leren omgaan met je eigen energie en die van anderen, en hoe je ermee kan werken
  • Mediteren en te verbinden met je hogere zelf en op een veilige manier met wat (nog) niet zichtbaar is
  • Jouw numeroscoop, waarbij duidelijk zal worden waarom je bepaalde situaties aantrekt in je leven en wat je hier komt leren
  • Leren affirmeren en manifesteren om je doelen te bereiken

Dit en nog veel meer onderwerpen. Maar ook ontvang je een energetische behandeling en een transformatie coaching sessie, zodat we ook opruimen wat jou blokkeert om je doelen te bereiken. 

Plan een afspraak

Heb je interesse in deze cursus? Neem dan contact op via het contactformulier. 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over spirituele ontwikkeling? Neem vooral een kijkje bij het blog 'Spirituele ontwikkeling; wat is dat nou?'.

Terug naar behandelingen

bottom of page