top of page
Hollistisch therapeut - Zichtbaar zijn

Waar deuren zich openen...    

Eindelijk was het dan zo ver in september, het examen! Een heel jaar naar dit moment toegewerkt en wat een reis was het! Afwisselend voelde ik mij zeker en onzeker, super krachtig en dan weer zoekende, al met al best pittig, maar het resultaat mag er zijn want ik ben geslaagd!


Aansluitend zijn wij naar Ibiza op vakantie gegaan en dat was heerlijk. Het was mooi weer, we hebben leuke dingen ondernomen en ik voelde mij geweldig. Tijdens een wandeling kwamen wij dit kunstwerk tegen wat voor mij helemaal symbool stond voor hoe ik me op dat moment voelde, of ik door een deur was gegaan en zag dat er zich een volgende voor me geopend had, wauw!

Open en dichte deuren

Helaas ging die tweede deur met een harde klap dicht. Eerst werd Erik ziek en toen ik. De tweede helft van de vakantie hebben wij op halve kracht gedaan en bij thuiskomst werd het niet veel beter. Het werd een periode van naar binnen keren en daar eerst orde op zaken stellen, althans dat probeerde ik maar ik had er gewoon de kracht niet voor. Afspraken met cliënten moest ik afzeggen en toen ik weer wilde opstarten gingen er afspraken niet door. Blijkbaar had ik nog meer tijd nodig. 


Ik ben begonnen met het opruimen van mijn huis, het doen van mijn administratie, het bellen en afspreken met vrienden en familie; eigenlijk alles wat ik had laten liggen het afgelopen jaar. Het koste me heel veel moeite en ik ben er nog steeds mee bezig, maar het geeft steeds meer ruimte en inzichten.

Een nieuwe start

Toen brak de dag aan dat ik een tweedaagse cursus numerologie bij Jo Suijkerbuik ging volgen. Heel waardevol en ik ben er flink mee aan de slag gegaan, ook in mijn praktijk, en mijn energie begon langzaam weer terug te komen. Toen ik voor mijzelf het jaargetal berekende kwam ik uit bij het getal negen, het laatste jaar van de negenjarige cyclus, dus volgend jaar start een nieuwe periode. Bij mij viel eindelijk het kwartje; ik moest schoonschip maken voor een nieuwe start. 


Sinds dat moment merk ik dat de deur naar een nieuw begin zich weer begint te openen. Er worden ideeën geboren, plannen gemaakt en de aanmelding voor een nieuwe opleiding “Breathwork en Trauma Release” bij Inner-Journey is een feit. Ik heb er heel veel zin in en voel dat het aanbod in mijn praktijk uitgebreider en completer aan het worden is. 

Zonder modder geen lotus

Het leven is continu in beweging en alles is energie, daarom is het altijd mogelijk om van het donker weer naar het licht te bewegen, dus geef de moed nooit op. “Zonder modder geen lotus” is een spiritueel gezegde en dat is waar, het is mij ook weer gelukt om me weer bij elkaar te rapen en ik sta weer volledig in mijn kracht! Wil jij dit ook? Ik kan jou er ook bij helpen, je kan bij mij terecht voor healing en coaching.

Ik heb geleerd in de afgelopen jaren om op alle lagen en in verschillende dimensies en realiteiten met behulp van verschillende coaching technieken mensen te helpen en te ondersteunen in en bij hun proces. Tijdens de opleiding tot holistisch therapeut bij Zoma-opleidingen ben ik ingewijd tot Reikimaster en bij de Bridgeman Academy ben ik opgeleid tot Transformatie Coach.

Ik maak onder anderen gebruik van EFT, banden transformeren, innerlijk kind werk, regressie en reïncarnatie therapie, healing zoals reiki, magnetiseren en transhealing, numerologie en zet hierbij mijn mediamieke gaven in. Je kan met alle vragen bij mij terecht en ik vind nooit iets gek. Ik ga graag met je mee op reis naar betere tijden. Samen is altijd fijner dan alleen…

Samen is fijner dan alleen

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Neem dan een kijkje op mijn website en neem gerust contact op als je wat meer informatie wilt hebben.

bottom of page