top of page

Terug naar behandelingen

Transformatief coachen

Loop je vast in je leven? Of ervaar je onrust in je lichaam en voel je je vermoeid? Als Transformatief Coach help ik je om diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. 

Je bent nooit klaar met opruimen in jezelf. Door het transformeren van iedere blokkade, trauma of conditionering zal je leven lichter zijn en je frequentie verhogen. Het opruimen van obstakels op je weg zal leiden naar een duidelijk zicht op je levenspad en uiteindelijk je missie. 

Opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy

Afgelopen november (2021) ben ik gestart met de opleiding tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy.

Deze stap heb ik genomen omdat ik het belangrijk vind om aan mijzelf te werken om een zo zuiver mogelijk kanaal te zijn als therapeut, zodat mijn adviezen niet gekleurd zullen zijn door mijn eigen belemmerende overtuigingen.

Wat ik leer aan de Bridgeman Academy zijn verschillende coachtechnieken en vaardigheden en het ontwikkelen en inzetten van mediumschap. 

Het ontwortelen van energetische blokkades

Deze opleiding en mijn ontwikkeling zorgen er voor dat ik in staat ben om als Transformatief coach diepgaande energetische blokkades te doorzien en te ontwortelen vanuit de kern. Ongeacht de uitingsvorm waarin deze disbalans zich manifesteert en de oorsprong van de blokkade. Dat kan zijn in dit leven of een vorig leven. Pijnstukken kunnen worden getransformeerd op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zodat (karmische)levenslessen worden geleerd. 

Plan een afspraak

Ben jij benieuwd wat Transformatie coaching voor jou kan doen? Bij Karesma kun je terecht voor een afspraak in de praktijk in Spijkenisse of in overleg bij jou thuis. Hier kun je een afspraak maken.

Terug naar behandelingen

bottom of page